Creatieve coaching

Creatieve coaching (individueel)
Tijd voor ontwikkeling
In je eentje is het soms best lastig om een bepaalde wens te realiseren. Dan is het prettig als je ondersteuning krijgt. Een van onze creative coaches  geeft je een duwtje in de goede richting en helpt je op weg, om zo je doel te bereiken.

Bij onze manier van coachen werk je met creatieve opdrachten. Je hebt echt geen schilder- of teken ervaring nodig. Het gaat nl. om de weg die je aflegt. Iedereen is creatief. Je werkt met de voorstelling van wat je wilt bereiken.
Een schilderij, collage, kleiwerkstuk maakt veel duidelijk. Het beeld, de vorm, de kleur, het formaat, en de plek op papier geven veel informatie.

Je ziet je eigen kwaliteiten en dat wat je nog kunt ontwikkelen. Die inzichten oefen je stap voor stap in je dagelijkse leven. Hierdoor wordt je wens meer werkelijkheid en bereik je jouw doel.

Wat levert creatieve coaching je:
– Je ontwikkelt je intuïtie
– Je wordt zekerder van jezelf
– Je krijgt meer zelfkennis
– Je wordt positiever
– Je onderzoekt wat je wilt en wat je kunt
– Je (her)ontdekt je passie en drijfveren
– Je laat veel meer je gevoel spreken
– Je leert functioneren vanuit je eigen kracht, in het hier en nu

Creatieve coaching (in groepsverband)
Bij Studio Blijmakers wordt ook creatieve coaching gegeven voor bedrijven. Het programma wordt op maat gemaakt, afhankelijk van het aantal deelnemers en het thema.
Uitganspunten zijn spelen, ontdekken en ervaren. Er is geen goed of fout, het gaat om bewustwording.

Wij zetten diverse creatieve werkvormen in: dieren beschilderen, collages maken, schilderen, boetseren enz.
In het programma wordt voldoende tijd genomen om de ervaringen te bespreken en te delen .De creatieve coaching kan ook op locatie gegeven worden.