Blijmakers

Blijmaker gaat naar de beurs

Afgelopen week werd ik gebeld door een mevrouw. Ze zag ons kalfje op internet staan en was geïnteresseerd. Ze zocht een blikvanger voor op de beurs.
Ze had al een tijdje rond gekeken op internet en was al wel een aantal kalfjes tegen gekomen, maar die vond ze te standaard. Tot haar oog op ons handbeschilderd kalfje viel.

Nieuwsgierig als ik ben vroeg ik om welke beurs het ging. De vrouw legde me uit dat zij van ‘De Natuurweide‘ is en dat ze een stand hebben op de Bio-beurs. Ze wilde iets unieks om mensen naar hun stand te trekken.
‘De Natuurweide” heeft het kalfje gekocht en de voorzitter, mijnheer Slob heeft het kalfje ogehaald bij Studio Blijmakers.  Daar hebben we een leuk gesprek gehad. Mijnheer Slob heeft zelf een biologoische boerderij: ‘De Drie Wedden‘.
Hij heeft flyers en visitekaartjes meegenomen om deze bij het kalfje neer te leggen. Wie weet vinden andere boeren het ook een leuk idee om zo’n uniek kalfje te hebben.

Wij zijn trots dat ons kalfje naar de beurs is gegaan. Met de opbrengst kunnen we nieuwe materialen kopen voor Woensdag Blijmakerdag

Wil jij nu ook een speciaal kalfje, koe, schaap, hond of ander dier door ons laten maken. Neem dan contact op met Studio Blijmakers via info@ericadewinter.nl of bel 06-20925035

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.