erica de winter

Studio Blijmakers

het is zoals het isHet positieve in mensen naar boven halen. Mensen laten ervaren dat ze meer kunnen dan dat ze denken. Dat ze iets kunnen maken met hun handen waar ze blij van worden en waar ze anderen ook blij mee kunnen maken.

“In iedereen schuilt een kunstenaar”, is het motto van Stichting Studio Blijmakers. Een studio in Dordrecht waar creatieve dagbesteding gegeven wordt. Ben jij op zoek naar een leuke dagbestedingsplek? Dan kan je terecht bij Stichting Studio Blijmakers.

Stichting Studio Blijmakers:

een sociale, maatschappelijke, creatieve dagbestedingsplek voor mensen met NAH, en mensen met een andere vaak niet zichtbare beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt

Erica de winter

Studio Blijmakers is opgericht door Erica de Winter.

Zij heeft na haar eerste herseninfarct in 2016 zichzelf creatieve therapie gegeven. Dat heeft erg goed geholpen. Ze kon ineens 3 uur aan iets werken zonder moe te zijn. Ze wil mensen graag laten zien, dat in welke situatie je ook zit, je altijd iets kan doen, maken of bereiken. Negatieve dingen buigt ze graag om naar positieve dingen. De focus ligt bij Stichting Studio Blijmakers dan ook op wat iemand wél kan.