Mijn naam is  Anja Bulté Dubach.Ik ben 68 jaar en heb in 2016 een flink herseninfarct gehad. Na mijn revalidatie ben ik via mijn ergotherapeut in aanraking gekomen met Erica de Winter. Samen zijn we toen een creatieve zoektocht gestart. Zo kwam ik er achter dat ik schilderen heel erg leuk vond. Creativiteit heeft mij  enorm geholpen (nu nog steeds) om met mijn veranderde situatie om te gaan. Mijn leven stond na het herseninfarct helemaal op z’n kop.

Via de sociale dienst heb ik een werk gerelateerd indicatie gekregen, wat betekent dat ik van Erica soms opdrachten krijg, bv. werken aan een leuk project. Ook mag ik soms mee als ondersteuning als Erica een groepsactiviteit extern heeft.

Schilderen betekent alles voor me. Het geeft me rust, ik word er blij van, maar ik kan er ook mijn verlies en verdriet in kwijt.
Mijn kunst is heel kleurrijk en maakt ook anderen blij. Ik krijg er vaak complimenten over.
Studio Blijmakers heeft mij weer zin in het leven gegeven en een gevoel van veiligheid, geborgenheid en altijd een luisterend oor. Het is een organisatie met hele fijne mensen en je voelt je er altijd THUIS!!!!