Herseninfarct

Het heeft echt geen zin!

Het heeft echt geen zin om veel aandacht te geven aan alles wat nog niet zo gaat zoals ik zou willen.
Ik noteer het en ga eraan werken! Hoppa en doorgaan.
Bij mij is mijn glas altijd halfvol geweest. Nu dus ook. Ik roep altijd tegen iedereen: “Kijk nou eens naar wat je hebt, en niet naar wat je niet hebt”. Dus dat doe ik dan ook maar.

Ik ben blij dat ik nu al 1 a 2 uur per dag kan werken. Iedereen die mij kent weet dat niks doen niets voor mij is. Ik ben nu lekker bezig met de Nacht van Oranje. Natuurlijk hoop ik 26 april daar de hele avond aanwezig te kunnen zijn. Lukt dat niet, dan kom ik een paar uurtjes, ook goed!

Daarna ga ik me bezighouden met het Meesterkok Diner op 10 juni in de Grote Kerk.
De avond voor mijn herseninfarct had ik een gesprek over het Bridal Event van 3 en 4 sept. Ook dat ga ik oppakken als ik er klaar voor ben. Maar alles stapje voor stapje.

Soms lig ik een uurtje (of een paar uurtjes) op de bank en dan doe ik niks. Nou dat is niet helemaal waar, ik lig gewoon te herstellen. Stom eigenlijk, maar rust is het beste medicijn. In het ziekenhuis vertelde ze me dat de hersenen weer nieuwe verbindingen gaan zoeken en dat kost tijd en veel energie. Haha nog nooit zoveel naar buiten gekeken. Ik zie nu dingen die ik normaal nooit zag, ik hoor dingen die ik normaal nooit hoorde.
Ik heb nu tijd………. Ook al is de tijd die ik nu voor mezelf neem verplicht gesteld. Ik probeer er dan ook van te genieten en me niet schuldig te voelen als ik niks doe.acceptatie

het is zoals het is

6 Reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: