Stichting Studio Blijmakers gaat samenwerken met Stichting Geeft het Dordt.

Geef het Dordt is een geweldig initiatief! Mensen die het nodig hebben krijgen gratis spullen in ruil voor een wederdienst.

Een bank waar iemand op uitgekeken is, een eettafel waar lief en leed aan is gedeeld of een ledikant waar een peuter is uitgegroeid; wat voor de één aan vervanging toe is, kan voor de ander een nieuw begin zijn.
Bij Geef het Dordt krijgen spullen een tweede leven. Dordtenaren, die in armoede leven, kunnen gebruik maken van deze kosteloze voorziening.

In ruil daarvoor leveren ze een zinvolle wederdienst: het zogenaamde ruilidee! Hierbij kan gedacht worden aan: het doen van boodschappen voor een ander, het uitlaten van de hond of een klusje voor een buurtgenoot, maar ook het bieden van een helpende hand in het wijkcentrum of bij buurtactiviteiten kan als tegenprestatie worden gezien. Op deze manier biedt Geef het Dordt een laagdrempelige opstap naar een betere toekomst.

Project kunstlockers

Studio Blijmakers heeft een aantal grijze lockers gekregen van Geef het Dordt.
Deze lockers gaan wij omtoveren tot ware kunstwerken.
Als de kunstlockers klaar zijn houden we een veiling en worden de kunstlockers verkocht. De opbrengst wordt over beide stichtingen verdeeld.

Wil je dit project volgen? Like onze facebook pagina en blijf zo op de hoogte.

Het is echt een hele mooie samenwerking! Bij Geef het Dordt krijgen spullen een tweede leven. Bij Studio Blijmakers zijn mensen aan hun tweede leven bezig. Ze hebben NAH (niet aangeboren hersenletsel. Ze hebben afscheid moeten nemen van hun vorige ik en moeten hun nieuwe leven weer omarmen.
Bij Studio Blijmakers zetten wij o.a. beeldende kunst in om dit te bewerkstelligen.

Ik ben nu al benieuwd hoe de lockers er uit komen te zien. Jij ook?

Word vriend

cover vriend worden