Herseninfarct

Veiling voor Stichting Studio Blijmakers

UITNODIGING

Dinsdag 26 juni gaat het gebeuren. Voor de eerste keer organiseert Stichting Studio Blijmakers een veiling in museumrestaurant Art & Dining.

De locatie Art & Dining staat garant voor een prachtige ambiance en genieten in optima forma! De ontvangst is om 19.00 uur en het eerste kavel gaat om 19.30 uur onder de hamer van veilingmeester Arie van den Herik. In totaal komen er 20 kavels onder de hamer.

De kavels zijn gemaakt tijdens de Blijmakersdagen door deelnemers met NAH (niet aangeboren hersenletsel) Ken je de Blijmakersdagen? Dit is een creatieve dagbesteding voor mensen met NAH. In onze bijgevoegde flyer lees je meer over dit initiatief.

Heel bijzonder zijn ook de twee schapen die geveild worden. Deze zijn beschilderd en gesigneerd door het vorige college van Burgemeester en Wethouders van Dordrecht! Zij hebben deze schapen speciaal beschilderd voor onze stichting. Voormalig wethouder Karin Lambrechts komt deze twee schapen veilen.

Voor aanvang van de veiling, in de pauze en na de veiling zijn er ook een aantal leuke items te koop. Met de opbrengst van de veiling worden materialen gekocht voor de Blijmakersdagen.

Graag zien we je op 26 juni bij Art & Dining. Laat je even weten of je komt? Stuur een mail naar info@ericadewinter.nl

Klik op deze link om de flyer te lezen

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.