Herseninfarct

Verbaasd!!!

Na een heerlijke vakantie op Kos kwamen we afgelopen dinsdag op Schiphol aan. We werden opgehaald door onze schoonzussen en ploften neer om iets te drinken.

We zitten lekker aan een glaasje als ik de volgende sms krijg: ” Dag Erica, we schrokken nogal te horen dat je bent getroffen door een herseninfarct. Het bericht bereikt ons nu pas, maar we hoorden dat het redelijk gaat met je. Zouden we morgenochtend even kunnen bellen met je?
Gr. AD de Dordtenaar.”

Ik denk meteen, wat is nu de meerwaarde om in de krant te zetten dat ik een herseninfarct heb gehad. Daar zit echt niemand op te wachten. Het is ook al 2 maanden geleden, dus het is niet echt nieuws.

Ik word gisteren gebeld en vertel dat ik eigenlijk het nut er niet van in zie dat het verhaal van mijn herseninfarct in de krant moet komen. De verslaggever dacht daar heel anders over. Hij vond het nieuws.
Misschien is zoiets wel schadelijk voor mijn bedrijf en denken opdrachtgevers dat ze me met rust moeten laten. Dat ze die leuke klussen nu even aan een ander gunnen om mij te ontzien.

De verslaggever was vastberaden en ging er een stuk over schrijven, of ik nu mee zou werken of niet. “U schrijft er blogs over, dus het is al openbaar” zei hij.
Dus ik heb zijn vragen netjes beantwoord, tot op zekere hoogte. Maar ik voelde al aan mijn water dat de kop natuurlijk niet zo zou zijn als ik zou willen

Al met al vind ik het best een positief artikel, maar het woord ‘sekspert’ had er voor mij niet hoeven staan. Ik had liever het woord ‘event makelaar’ gezien. Dat is nl. waar ik de afgelopen 2 jaar mee bezig ben. Het organiseren van evenementen!
Aan de ander kant snap ik ook dat het woord ‘sekspert’ beter scoort dan ‘event makelaar’.

Voor iedereen die interesse heeft in het artikel in AD de Dordtenaar, klik HIER.

Aan alle opdrachtgevers: “Ik ben gewoon aan het werk, al is het iets minder dan voorheen. U kunt mij gewoon benaderen voor leuke opdrachten!”

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.