Op zondag 3 oktober 2021 had Ton den Boer een expositie bij Studio Blijmakers. De kunstwerken van Ton zijn heel bijzonder omdat hij deze gemaakt heeft na zijn herseninfarct in 2014. Met een niet goed functionerende rechterhand, half zicht en enorm veel positiviteit zijn er mooie werken ontstaan.
Het motto van Studio Blijmakers is: “niet kijken naar wat je (helaas) niet meer kan, maar kijken wat je nog wel allemaal kan” en dit motto sluit helemaal aan hoe Ton en Marion er mee omgaan in hun dagelijks leven. Marion, de vrouw van Ton, heeft twee boeken geschreven en heeft een boekpresentatie gegeven.

Het thema is gericht op meer begrip voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel – NAH. Het kan namelijk iedereen overkomen, door een herseninfarct, een hersenbloeding, een auto ongeluk, een val, door een ziekte, een tumor enzovoort. Er is zo weinig begrip voor hen en daar wil Marion zich heel graag voor inzetten. Vandaar haar boek met de titel: “Begrijp je mij nu een beetje?” Haar boeken zijn verkrijgbaar via Bol.com

Word vriend

cover vriend worden